Chardonnay-Duszona Rzodkiewka
Chardonnay-duszona rzodkiewka jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Chardonnay-duszone udka z kurczaka z pasternakiem, Chardonnay-duszone udka z kurczaka z pasternakiem, oraz Rzodkiewka Duszona Na Maśle.
Instrukcje
Podgrzać średni rondel pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać cebulę i tymianek; gotować 3 minuty, często mieszając. Wymieszać rzodkiewki; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 5 minut lub tylko do rzodkiewki są miękkie.
Usuń rzodkiewki z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Gotować mieszaninę wina 2 minut lub do lekko gęsty, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i solą.
Wlać mieszaninę wina na rzodkiewki i posypać natką pietruszki.