Chard Szwajcarski z rodzynkami i migdałami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szwajcarski Chard z rodzynkami i migdałami spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 243 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, 2 cebula, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski Z Cytryną, Migdałami I Rodzynkami, Chard Szwajcarski Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Cebulę ugotować z 1/4 łyżeczki soli w 2 łyżkach oleju w 5-do 6-litrowym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając, aż zmięknie.
Posypać papryką i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodawać Strugi w partiach, często mieszając, aż zwiędną, następnie dodawać rodzynki i wodę. Gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż chard jest miękka, o 7 protokół. Doprawić solą.
Migdały gotować w pozostałej 1/2 łyżki oleju na małej patelni ciężkiej na średnim ogniu, często mieszając, aż złoty, 3 do 5 protokół.
Posypać migdałami na chard.