Chard Szwajcarski z gorącym octem
Szwajcarski Chard z gorącym przyprawionym octem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać Collard zieleni, woda, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Boczek Szwajcarski z wędzonym boczkiem i octem Jalapeño, Sezonowany Stek Szwajcarski, oraz Makaron z duszonym koprem włoskim, boczniakiem i octem balsamicznym.
Instrukcje
Paprykę przebić widelcem.
Połącz paprykę, ocet, tymianek i czosnek w szklanym słoiku; odstawić 2 do 3 dni. Odcedzić przyprawiony ocet przed podaniem.
Usuń łodygi i środkowe żebra z boczniaka szwajcarskiego i dokładnie umyj liście.
Połączyć szwajcarski chard i wody w dużym holenderskim piekarniku; przykryć i gotować na średnim ogniu przez 5 minut lub do miękkości.
Podawać z przyprawionym octem.