Chard Szwajcarski z chrupiącą szalotką

Chard Szwajcarski z chrupiącą szalotką
Need a przystawka wegańska? Szwajcarski Chard z chrupiącą szalotką może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz szwajcarski chard, mąka, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski Z Szalotką, Chard szwajcarski smażony z szalotką i migdałami, oraz Chrupiące Szwajcarskie ciasto z Chard z Mascarpone-szpinak kremowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku podgrzać 2 szklanki oleju do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W misce, wrzucić plastry szalotki z mąką. Przetestuj plasterek szalotki, aby upewnić się, że olej jest wystarczająco gorący, aby usmażyć szalotkę. Smażyć je w małych partiach na złoty kolor, usuwając je łyżką szczelinową i osuszając na papierowym ręczniku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać dużą patelnię i dodać 1 łyżkę oleju. Gdy olej zacznie dymić, dodaj łodygi bocznicy szwajcarskiej i dopraw solą i pieprzem. Gotować do miękkości, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podgrzać pozostały olej i szybko podsmażyć liście, aż "zwiędną", 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
6
Połączyć w misce z łodygami. Wymieszać z oliwą z oliwek i octem po sherry. Top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn