Chard Szwajcarski z burakami, kozim serem i rodzynkami

Chard Szwajcarski z burakami, kozim serem i rodzynkami
Szwajcarski Chard z burakami, kozim serem i rodzynkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 17g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory w soku, buraki, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Smażony Tęczowy Chard Z Surowymi Burakami I Kozim Serem, Ciepła soczewica z zwiędłym boczkiem, prażonymi burakami i kozim serem, oraz Szwajcarska tarta z Chardą, porem i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. buraki owiń pojedynczo w folię. Pieczemy, aż buraki będą miękkie, około 1 godziny. Super. Buraki obrać, a następnie pokroić w kostkę 1/2 cala. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Fold Swiss chard liści na pół wzdłuż i odciąć łodygi z dala od liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Pokrój liście grubo na 1-calowe kawałki. Łodygi pokroić cienko w poprzek. Rezerwuj łodygi i liście osobno. Pokrojone liście gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą miękkie, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Drenaż i rezerwa.
5
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj pokrojone łodygi; smażyć, aż zacznie mięknąć, o 8 protokół.
7
Dodaj cebulę i dalej 3 składniki; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać odsączone pomidory i 1 szklankę rodzynek. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
RodzynkiRodzynki
9
Dodaj liście chard do garnka; wymieszać do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Wyjąć z ognia; dodać sok z limonki i wymieszać, aby zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
11
Przenieść mieszankę chard na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12
Posypać burakami, kozim serem, orzeszkami piniowymi i pozostałymi 2 łyżkami rodzynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
RodzynkiRodzynki
BurakBurak
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia62
Magazyn