Chard szwajcarski smażony z orzechami laskowymi i czosnkiem
Smażony szwajcarski Chard z orzechami laskowymi i czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy laskowe, boćwina szwajcarska, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chard Szwajcarski Smażony Z Czosnkiem, Chard szwajcarski smażony z cytryną i czosnkiem, oraz Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać orzechy laskowe na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 3 minuty lub aż pachnące.
Wyjmij orzechy z patelni.
Roztopić masło na patelni; wymieszać z anchois i czosnku. Gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż czosnek jest tosty i anchois rozpada się.
Dodaj chard, w partiach, mieszając, aż zwiędną. Gotować, rzucając od czasu do czasu, 15 minut lub do miękkości. Wymieszać z octem sherry i orzechami. Doprawić koszerną solą i czarnym pieprzem do smaku.