Chard szwajcarski Ricotta Gnudi z jesiennymi grzybami

Chard szwajcarski Ricotta Gnudi z jesiennymi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Szwajcarskiej Chard Ricotta Gnudi z jesiennymi grzybami. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 347 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej soli, grzyby, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Ricottan i Szwajcarski Chard, Szwajcarskie ciasta z Chardą i ricottą, oraz Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą.

Instrukcje

1
Wyciąć liście chard z każdej stronycentrum łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Pokrój łodygi w matchsticksizestrips. Przykryć i schłodzić łodygi; rezerwy na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3
Gotować liście boczku w dużym garnku osolonej wody do miękkości, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Drenaż; cool. Wyciskać chardleaves do bardzo suchego; umieścić w procesorze.Za pomocą włączania/wyłączania, drobno posiekać chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Addricotta, 1/2 szklanki parmezanu, szalotka, jajko, gruba sól, pieprz i gałka muszkatołowa; processto blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
ParmezanParmezan
SzalotkaSzalotka
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
JajkoJajko
6
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodać 1/2 szklanki mąki; wymieszać do wymieszania. Przykryć i schłodzić ciasto na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1
Przynieś rosół z kurczaka, pokrojone w plastry i łodygi grzybów, aby zagotować w dużym rondlu. Zmniejsz ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zredukowana do 3cups, 35 do 40 minut. Szczep. Zwrócić rosół do rondla; wyrzucić ciała stałe w strainer.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Coverand chill. Przewiń przed kontynuowaniem.Roztopić 2 łyżki masła z 2tablespons oleju w ciężkich dużych patelni overmedium-high heat; dodać pokrojone grzybekcaps.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
PatelniaPatelnia
2
Posypać solą i pieprzem; sautéuntil grzyby są miękkie i rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
3
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Podgrzewanie 1 łyżki oleju na tej samej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodaj zastrzeżone cienkie łodygi chard i smażyć do miękkości, 6 do 8 protokół. czy z wyprzedzeniem grzyby i łodygi mogą być przygotowane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Odstawić w temperaturze pokojowej.
7
Linia obramowana blacha do pieczenia z papierem do pieczenia. Łyżka trochę mąki naduży talerz. Pracując partiami, podlewając łyżeczki do herbaty, wkłada ciasto gnudi (wielkości małych orzechów włoskich) na talerz z mąką, aby uformować około 36 gnudi. Używając mącznych rąk, delikatnie uformuj każdy na 1 1/2 cala długości, 1/2 cala grubości. Dotknij nadmiar mąki; przenieść gnudi toprepared blachy do pieczenia. czy do przodu może być 2 godziny do przodu. Kryj się i wyluzuj.Przynieś duży szeroki garnek osolonej wody dooil. Przesuń gnudi do garnka; gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.W międzyczasie ubijaj pozostałe 4 łyżki masła do gorącego bulionu. Przyprawy do smaku z solą i pieprzem. Coverto keep warm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
BulionBulion
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
8
Podzielić grzyby i łodygi chardsamong 6 misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Dodać bulion, dzieląc równo (po około 1/2 szklanki). Używając łyżki szczelinowej, podziel gnudi między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Posypać
11
Parmezan i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
1
Owocowy i ziemisty Michele Chiarlo 2006 "Le Orme" Barbera d ' Asti Superiore, Włochy (11 dolarów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BarberaWino Barbera
1
Twardy gnudi? Dłuższe pierogi; mąka musi gotować, zanim będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn