Chap Chai (Zupa Warzywno-Owocowa)

Chap Chai (Zupa Warzywno-Owocowa)
Chap Chai (zupa warzywno-owocowa) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 13. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, julienne-cut zielonej cebuli, kapusta napa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Koreański Chap Chae (Wegetariański), oraz Chap Chye (Gulasz Z Mieszanych Warzyw) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć grzyby i 2 szklanki wrzącej wody; przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Grzyby odsączyć i pokroić w paski o szerokości 1/4 cala; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Pokroić kalmary na grube pierścienie o grubości 1/4 cala; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
4
Doprowadzić 1/2 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodaj małże; przykryć i gotować 3 protokół lub do otwarcia muszli. Wyrzucić nieotwarte pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
6
Małże wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Wlać płyn do gotowania do miski; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Dodaj reserved gotowania cieczy, rzodkiewka daikon, krewetki, i bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
11
Dodać kulki rybne; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Dodać grzyby, kalmary, małże, kapustę i pozostałe składniki; gotować dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
13
Uwaga: Ta zupa jest świetna w dniu, w którym została zrobiona, ale będzie przechowywać do tygodnia w szczelnym pojemniku w lodówce. Podgrzać powoli na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn