Chap Chai (Zupa Warzywno-Owocowa)

Chap Chai (Zupa Warzywno-Owocowa)
Chap Chai (zupa warzywno-owocowa) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 13. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, julienne-cut zielonej cebuli, kapusta napa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Koreański Chap Chae (Wegetariański), oraz Chap Chye (Gulasz Z Mieszanych Warzyw) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć grzyby i 2 szklanki wrzącej wody; przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Grzyby odsączyć i pokroić w paski o szerokości 1/4 cala; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Pokroić kalmary na grube pierścienie o grubości 1/4 cala; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4
Doprowadzić 1/2 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodaj małże; przykryć i gotować 3 protokół lub do otwarcia muszli. Wyrzucić nieotwarte pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
6
Małże wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Wlać płyn do gotowania do miski; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Dodaj reserved gotowania cieczy, rzodkiewka daikon, krewetki, i bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
11
Dodać kulki rybne; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Dodać grzyby, kalmary, małże, kapustę i pozostałe składniki; gotować dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
KałamarnicaKałamarnica
13
Uwaga: Ta zupa jest świetna w dniu, w którym została zrobiona, ale będzie przechowywać do tygodnia w szczelnym pojemniku w lodówce. Podgrzać powoli na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn