Chalupa
Chalupa może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 571 kalorii, 37g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za $2.59 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką zmielony kminek, chili, salsę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 65%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chicken Chalupa, Chalupa Grande, oraz Chik ' N Chalupa.
Instrukcje
Umieść fasolę i tyle wody, aby przykryć 3-qt. rondel. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę.
Odcedź fasolę i wyrzuć płyn.
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz wodę, cebulę, chili, czosnek, chili w proszku, sól, kminek i oregano.
Dodaj pieczeń i fasolę. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 2 godziny. Zmniejsz ogień i gotuj 6 godzin dłużej lub do momentu, gdy wieprzowina będzie bardzo miękka.
Usuń pieczeń i rozdrobnij widelcem.
Odcedź fasolę, rezerwując płyn do gotowania w rondlu.
Połącz fasolę i mięso; odstawić. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z płynu do gotowania; doprowadzić do wrzenia. gotować bez przykrycia przez 20 minut lub do zmniejszenia do 1-1/2 filiżanek.
Dodaj mieszankę mięsa i fasoli; podgrzej.
Do podania łyżka mieszanki mięsnej na chipsach kukurydzianych; na wierzch z zieloną cebulką, sałatą, serem, pomidorami i salsą.