Chai
Chai może być tylko napojem, którego szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka anyżu gwiaździstego, wody, strąków kardamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wanilia Chai Spice naleśniki proteinowe z miodem Chai syrop (GF), 10 sposobów gotowania z Chai Plus Chai kruche ciasteczka z solą morską, oraz Babeczki Chai z brązowym masłem Chai lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, doprowadzić wodę, wszystkie przyprawy i imbir do wrzenia na średnim ogniu. Wyłączyć ciepło i pozostawić na strome przez 15 minut.
Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia, a następnie dodać herbatę. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić na strome przez 3 do 5 minut, w zależności od tego, jak silne lubisz herbatę. Wymieszaj miód i dodaj mleko według własnych upodobań. Przecedzić do miski lub dzbanka i podawać!