Chai
Chai jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, zmielony cynamon, do 4 ziaren pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wanilia Chai Spice naleśniki proteinowe z miodem Chai syrop (GF), 10 sposobów gotowania z Chai Plus Chai kruche ciasteczka z solą morską, oraz Babeczki Chai z brązowym masłem Chai lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart podgrzać wodę do szybkiego wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło do niskiej.
Dodaj liście herbaty; dusić 2 do 4 minut do mieszania smaków. (Jeśli używasz torebek z herbatą, Usuń i wyrzuć.)
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem mleka skondensowanego słodzonego.
Podgrzać do wrzenia, ale nie pozwól, aby mleko się zagotowało. Wymieszać ze słodzonym mlekiem skondensowanym. Odcedzić herbatę przez sitko do filiżanek.