Cezar Mahimahi

Cezar Mahimahi
Cezar Mahimahi jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, musztarda dijon, mahimahi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać beztłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Bardzo Jagodowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mahimahi BLT, Sałatki z pieczonej kukurydzy Cezar z parmezanem jogurt grecki Cezar Dressing, oraz Mahimahi Escabeche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 9 składników i dobrze wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wlej mieszaninę jogurtu do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny i dodaj rybę do torby. Zapiekać i marynować w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć rybę z worka, rezerwując marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
5
Umieść rybę na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn