Ceviche Z Krewetkami Z Awokado-Estillo Sarita
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Awokado krewetki Ceviche-Estillo Sarita może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 50g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, sok z limonki, krakersy saltine, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 308 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ceviche z krewetkami i awokado w endywii, Ceviche z krewetkami i awokado na # HolidayFoodParty, oraz Ceviche krewetkowe z awokado - 4 punkty.
Instrukcje
Umieść krewetki i sok z limonki w dużej misce i wymieszać do herbu.
Odstawić na około 5 minut, lub aż krewetki są nieprzezroczyste. Sok z limonki je ugotuje.
Wymieszać w pomidory, cebula, i kolendry aż pokryte sokiem z limonki; przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Wyjąć z lodówki i wymieszać w sosie Worcestershire, ketchup, ostry sos, sól i pieprz. Mamy nasz własny przepis na gorący sos, ale można użyć cokolwiek gorący sos chcesz, lub zostawić go i niech ludzie dodają własne podczas serwowania.
Podawać w szklanych kubkach i top z kawałkami awokado. Zestaw dodatkowych sos Worcestershire, ketchup, wapno kliny i ostry sos dla ludzi, aby indywidualizować swoje danie.
Podawać z krakersami solonymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio