Ceviche Z Dorsza Solonego
Solone Ceviche z dorsza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.19 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jeśli masz paprykę, pomidorki koktajlowe, dorsza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ceviche Z Dorsza Solonego, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych).
Instrukcje
Moczyć baccala w zimnej wodzie przez 24 godziny, aby ponownie nawodnić, zmieniając wodę 3 razy, aby usunąć sól.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą i włożyć do dużego garnka.
Dodaj mleko i tyle wody, aby pokryć przez 1-cal. Gotować na średnim ogniu przez 45 minut.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Gdy ryba jest wystarczająco chłodna, aby sobie poradzić, rozdrobnij rybę do miski, dbając o wyciągnięcie wszystkich kości.
Dodaj cebulę, pietruszkę i pomidory. W osobnej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet, sok z limonki oraz sól i pieprz.
Dodać sos do sałatki z dorsza, wrzucić i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio