Ceviche Z Dorsza Solonego

Ceviche Z Dorsza Solonego
Solone Ceviche z dorsza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.19 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jeśli masz paprykę, pomidorki koktajlowe, dorsza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ceviche Z Dorsza Solonego, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych).

Instrukcje

1
Moczyć baccala w zimnej wodzie przez 24 godziny, aby ponownie nawodnić, zmieniając wodę 3 razy, aby usunąć sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą i włożyć do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj mleko i tyle wody, aby pokryć przez 1-cal. Gotować na średnim ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Gdy ryba jest wystarczająco chłodna, aby sobie poradzić, rozdrobnij rybę do miski, dbając o wyciągnięcie wszystkich kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj cebulę, pietruszkę i pomidory. W osobnej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet, sok z limonki oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać sos do sałatki z dorsza, wrzucić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn