Ceviche krabowe z ogórkiem i Jicamą z Natartą czosnkiem grillowaną Bruschettą
Ceviche z kraba z ogórkiem i Jicama z Potartą czosnkiem grillowaną Bruschettą może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $7.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przyprawiony Grillowany łosoś z pikantną salsą ogórkową, Włoski Grillowany Kurczak Z Ogórkiem Bruschetta, oraz Grillowany stek limonkowo-Curry z dodatkiem świeżego melona-Chutney ogórkowy.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i wrzucić do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
1
Przykryj patelnię grillową lub patelnię sprayem do gotowania i ustaw na średnim ogniu, aby podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Posmaruj oliwę z oliwek po obu stronach kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Umieścić chleb na gorącej patelni i gotować 1 do 2 minut na stronie, aż złoty kolor brązowy. Jeszcze ciepłe, pocierać ząbki czosnku na całym chlebie.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.