Cerdo al Caramelo (Schab w sosie karmelowym)

Cerdo al Caramelo (Schab w sosie karmelowym)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cerdo al Caramelo (Schab z sosem karmelowym). Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 51g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz schab, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn), Schab Jabłkowo-Imbirowy Z Sosem Karmelowym, oraz Chuletas de Cerdo A La Criolla (kotlety wieprzowe w sosie kreolskim) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. zmiel czosnek, cebulę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić mieszaninę na wieprzowinie i pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WieprzowinaWieprzowina
3
Umieścić wieprzowinę w garnku i dodać 5 szklanek wody. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przełożyć wieprzowinę na patelnię i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Do płynu do gotowania dodać laski cynamonu, stopione masło, brązowy cukier lub panelę i zmielone goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Goździki MieloneGoździki Mielone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
PanelaPanela
6
Dobrze wymieszać i dodać mieszaninę do wieprzowiny.Gotować przez 30, lub aż termometr mięsa włożony do środka wieprzowiny ma dokładnie 138 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
W razie potrzeby dodaj więcej wody.Przykryj mięso folią aluminiową i pozostaw na 15 minut. Ułóż mięso na półmisku i polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn