Celtic Buck
Jeśli $7.6 za porcję spada w budżecie, Celtic Buck może być ogromny bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 2010 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Jeśli masz szkocką whisky, ginger ale, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Celtic Six, Celtic Smash, oraz Koktajl Celtic Guey.
Instrukcje
Jeśli używasz całego ziela angielskiego, w przyprawach lub młynku do kawy, brzęcz do sproszkowania (około 20 sekund)
W średnim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, połączyć 2 szklanki wody i cukru, mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać ziele angielskie.
Wyjąć z ognia i odstawić 45 minut. Odcedzić przez sito o drobnych oczkach. (Syrop można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić, szczelnie przykryć, do 3 tygodni.)
W shakerze koktajlowym połącz szkocką, nektar gruszkowy, sok z cytryny i 1 łyżkę syropu z ziela angielskiego. Napełnij lodem i wstrząśnij 20 sekund. Napój przecedzić do wysokiej szklanki wypełnionej świeżym lodem. Na wierzchu piwo imbirowe.
Aby udekorować, włóż wykałaczkę przez plasterki gruszki, aby utworzyć wentylator. Włóż wachlarz do szklanki, następnie dodaj laskę cynamonu i słomki.