Cedrowa Deska rybna z cytrusową skórką chrzanu i sosem maślanym
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Cedrowa Deska rybna z cytrusową skórką chrzanu i sosem maślanym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 7,67 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz SOS maślany, kolendra, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Łosoś z desek cedrowych w sosie Chrzanowo-koperkowym, Miso-pieczona ryba na desce cedrowej, oraz Cedar Plank Łosoś: Wspaniałe Grillowane Ryby.
Instrukcje
Namoczyć deskę w wodzie, aby pokryć 1 godzinę; odcedzić.
W małej miseczce wymieszać chrzan i kolejne 7 składników.
Natrzeć deskę oliwą z oliwek.
Filety ułożyć na desce, posypać przyprawą kreolską. Każdy filet ułożyć mieszanką chrzanu.
Piec w 400 przez 14 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Podawać z sosem maślanym i w razie potrzeby udekorować.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.