Cedr Kanadyjski Deski Łosoś
Cedr kanadyjski deski łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 40 minut. Jeśli masz filety z łososia, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Cedr Kanadyjski Deski Łosoś, Cedr Kanadyjski Deski Łosoś, oraz Łosoś Cedrowy.
Instrukcje
Zanurz nieoczyszczoną deskę cedrową w wodzie. Moczyć około 12 godzin lub przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Przygotowaną deskę ułożyć na grillu i posypać grubą solą. Przykryj grill i deskę grzejną 2 do 3 minut, aż wyschną. Dostosuj temperaturę grilla do średniego ciepła.
Filety z łososia natrzeć oliwą z oliwek. Ułóż na desce. Top łosoś z czerwoną cebulą, plastrami cytryny i czarnym pieprzem.
Gotować łososia, pod przykryciem, 10 do 12 minut, lub do nieprzezroczystego i łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.