Cedr Kanadyjski Deski Łosoś
Cedr kanadyjski deski łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 336 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać pieprzu, x nieleczona deska cedrowa, filety łososia i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest świetne. Spróbuj Cedr Kanadyjski Deski Łosoś, Cedr Kanadyjski Deski Łosoś, oraz Łosoś Deski Cedrowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurz nieoczyszczoną deskę cedrową w wodzie. Moczyć około 12 godzin lub przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Przygotowaną deskę ułożyć na grillu i posypać grubą solą. Przykryj grill i deskę grzejną 2 do 3 minut, aż wyschną. Dostosuj temperaturę grilla do średniego ciepła.
Filety z łososia natrzeć oliwą z oliwek. Ułóż na desce. Top łosoś z czerwoną cebulą, plastrami cytryny i czarnym pieprzem.
Gotować łososia, pod przykryciem, 10 do 12 minut, lub do nieprzezroczystego i łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.