Need a chleb wegetariański? Cebula ziołowy chleb może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłe mleko, cukier, Koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cebula Ziołowy Chleb Focaccia, Maszyna do chleba zioła i chrupki chleb pszenny, oraz Frittata Ziołowo-Cebulowa.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuścić drożdże w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj mleko, masło, cukier, rozmaryn, sól, koperek, czosnek w proszku, cebulę i 1 szklankę mąki. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą