Cebulowy Chleb Serowy
Cebulowy chleb serowy jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka un chleb, ser Monterey jack, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Z Serem Cebulowym (Maszyna Do Produkcji Chleba), Chleb serowo-cebulowy w maszynie do chleba, oraz Pieczywo Cebulowo-Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chleb wzdłuż środka do 1/2 cala. z dołu.
Pokrój po przekątnej na 1-in. plastry do 1/2 cala. z dołu. Powtórz cięcia w przeciwnym kierunku. Pieczywo nadziewane serem i cebulą.
Umieścić na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 24 cali. x 12 po).
Połączyć masło, sok z cytryny i musztardę; skropić chlebem. Fold folia wokół chleba.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera. Rozpakuj; piec 5-10 minut dłużej lub aż chleb będzie lekko chrupiący.
Pokroić na kawałki; podawać na ciepło.