Cebula Pieczona W Miodzie
Cebula pieczona w miodzie jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 137 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, wodę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Cebula Vidalian Pieczona Miodem, Prażona cebula z miodem i octem balsamicznym, oraz Miód Balsamiczny Pieczona Cebula Cipollini.
Instrukcje
Cebulę obieramy i kroimy na pół w poprzek.
Umieścić cebulę, ściąć boki w dół, w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; skropić wodą. Przykryć folią; piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Połącz miód z pozostałymi składnikami. Obrócić cebulę; połowę mieszanki miodu przełożyć na cebulę.
Piec, odkryte, dodatkowe 30 minut lub do miękkości, fastrygowanie pozostałą mieszaniną miodu po 15 minutach.