Cebula Perłowa Szkliwiona
Szkliwiona cebula Perłowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście pietruszki, sól koszerna, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cebula Perłowa Szkliwiona, Cebula Perłowa Szkliwiona, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając noża do parkowania, przycinaj końce każdej cebuli i zdobądź lekkie " X " na jedną ściętą stronę. Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zewnętrzne warstwy będą miękkie, o 1 1/2 protokół.
Odcedzić cebulę i uruchomić pod chłodną wodą, aż będzie wystarczająco zimno, aby obsłużyć. Cebulę obrać palcami i wyrzucić Skórki.
Cebulę przełożyć na duży rondel lub patelnię smażoną na wysokiej wysokości i zalać wodą.
Dodać masło i cukier. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, i gotować, mieszając i wstrząsając patelni od czasu do czasu, aż cebula są całkowicie miękkie i woda SOS zmniejszyła się i emulguje z masłem do błyszczącej glazury, o 25 protokół (jeśli masło wygląda tłuste lub złamane, dodać 2 łyżki wody i wstrząsnąć patelni przynieść glazury z powrotem). Doprawić do smaku solą. Natkę pietruszki wymieszać i podawać.