Cebula Perłowa Kremowa
Creamed Pearl Onions może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 201 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, liście pietruszki, cebulę perłową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jarmuż śmietankowy z perłową cebulą, Creamed Edamame and Pearl Onions, oraz Cebula Perłowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając noża do parkowania, przycinaj końce każdej cebuli i zdobądź lekkie " X " na jedną ściętą stronę. Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zewnętrzne warstwy będą miękkie, o 1 1/2 protokół.
Odcedzić cebulę i uruchomić pod chłodną wodą, aż będzie wystarczająco zimno, aby obsłużyć. Cebulę obrać palcami i wyrzucić Skórki.
Cebulę umieścić w średnim rondlu i dodać śmietanę, wywar i liść laurowy.
Podgrzać na średnim ogniu, aż do gotowania, a następnie obniżyć ciepło, aby utrzymać bardzo delikatnie gotować. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż śmietana zmniejszy się do bogatego sosu, o 20 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wyrzucić liść laurowy, wymieszać natką pietruszki i podawać. Jeśli sos pęknie i stanie się Tłusty, wymieszaj 2 łyżki wody i energicznie wstrząśnij patelnią na dużym ogniu, aż wróci do siebie.