Cebula i Fontina piwo Ciasto Chleb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj chleba z cebulą i Fontiną. Ten przepis służy 16 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Onion & Fontina Beer Batter Bread, Chleb Z Ciasta Piwnego, oraz Serowy Chleb Z Ciasta Piwnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 6 minut lub do miękkości. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodaj cebulę, ser, i piwo; mieszać tylko do wilgotne.
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy patelni Bochenek pokryte sprayem do gotowania; skropić równomiernie z 2 łyżki masła.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut; posmarować pozostałymi 2 łyżkami masła.
Piec dodatkowe 23 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.