Cebula faszerowana ziemniakami

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych do swojej skrzynki z przepisami, Potato-Stuffed Onions może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,07 dolara za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 137 kalorii , 3 g białka i 5 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka cebuli, masła, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Sprawdza się dobrze jako dość niedrogi dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 53% , co jest solidnym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się również przepisy : Abodo Grilled Pork With Esquite Stuffed Onions ,Mock Mashed Potato with crispy cebula and szalotka oraz Vidalian Onion Gratin {Baked Bloomin' Onions} .
Instrukcje
Przekrój cebulę na pół wzdłuż; usuń końcówki i zewnętrzną skórkę. Podziel cebulę na warstwy; wybierz sześć, aby zmieściły się w lekko natłuszczonych foremkach na muffiny. Pozostałą cebulę pokrój w drobną kostkę; przełóż do miski.
Dodaj placki ziemniaczane i bulion. Szybko wlej do foremek na cebulę; posyp masłem.
Piec w temperaturze 375° przez 18–20 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Jeśli chcesz, posyp pieprzem i pietruszką.