Cebula czerwona słodko-kwaśna

Cebula czerwona słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna czerwona cebula może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, octu winnego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Cebula Agrodolce (cebula słodko-kwaśna), Sweet' n ' Sour Onions, oraz Sweet ' N Sour Onions.

Instrukcje

1
Połącz ocet, cukier i sól w małym rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać mieszaninę octu na cebulę; odstawić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Odcedzić przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn