Cebula Cipollini Glazurowana Szampanem
Jeśli 2,28 zł za porcję spada twój budżet, cebula Cipollini Glazurowana szampanem może być doskonałą bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, sól koszerną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cebula Cipollini Szkliwiona Balsamicznie, Klon-glazurowane słodkie ziemniaki z cebulą Cipollini, oraz Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż cebulę w równej warstwie na 10-calowej patelni. Wymieszać cukier i kolejne 4 składniki (przez 2 szklanki szampana); zagotować na dużym ogniu.
Niech mieszanina skrócić 78 minut lub aż prawie cała ciecz odparuje.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; kontynuuj gotowanie, często mieszając przez 78 minut lub do momentu, gdy cebula będzie miękka i złocista.
Dodaj pozostałe 2 łyżki szampana do patelni; zeskrobać rumiane kawałki na dole łopatką.
Wyjąć gałązkę tymianku i przenieść cebulę do miski.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowym tymiankiem.