Balsamiczna Glazurowana słodka i kwaśna cebula może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 563 kalorie, 5G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Balsamiczna-glazurowana słodka cebula z grilla, Balsamiczny-glazurowany słodko-kwaśny Cipollini, oraz Słodko-kwaśne żeberka balsamiczne szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz cebulę, pozostawiając i myjąc wszelkie nici korzeniowe, które możesz znaleźć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
W 12 do 14-calowej patelni saute nad średnim wysokim płomieniem, rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż do samego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać masło i gotować, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Dodaj cebulę i saute aż światło złoty kolor ze wszystkich stron, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać cukier, ocet, sos pomidorowy i wodę i doprowadzić do wrzenia. Cebulę gotować odkryte, aż tylko al dente, o 10 protokół. Jeśli ciecz rozprasza się zbyt szybko, dodaj więcej wody, 1/4 szklanki na raz, zdając sobie sprawę, że ważne jest, aby nie rozgotować cebuli. Sos powinien po prostu przylegać do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Wyjąć z patelni saute do naczynia z ceramiki i przytrzymać w ciepłym miejscu, lub pozostawić do ostygnięcia, jeśli serwujesz je później lub jako antipasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
9
Dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień tylko bulgotanie, mieszając od czasu do czasu przez 30 minut. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)
10
Podawać natychmiast lub odstawić do dalszego użycia. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do 6 miesięcy.