Cebula Balsamiczna

Cebula Balsamiczna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj cebuli balsamicznej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 183 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje 36 centów za porcję. Mieszanka cukru, margaryny, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cebula Balsamiczna, Cebula Czerwona Balsamiczna, oraz Cebula Balsamiczna Prażona Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę obrać i pokroić na pół od góry do dołu. Przyciąć górną i dolną część każdej połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Pokroić połówki cebuli na kawałki, przecinając pod kątem prostym do oryginalnego cięcia. Dodać kawałki tak konsekwentnie wielkości, jak to możliwe, więc będą gotować równomiernie. Średniej wielkości cebulę można pokroić na kawałki o grubości ok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Ustaw duży rondel na kuchence na średnim ogniu i pozwól mu się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
4
Dodaj margarynę do patelni. Gdy margaryna topi się i zaczyna bąbelkować, dodaj cebulę. Wymieszać cebulę tak, że są one dobrze pokryte. Gotować przez około 5 minut lub aż cebula zacznie się pocić (wyglądają błyszczące).
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj ocet balsamiczny, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
CukierCukier
SólSól
6
Kontynuuj gotowanie na małym ogniu przez około 15 do 20 minut, aż cebula zmięknie, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Zdjąć patelnię z ognia i podawać na ciepło. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, pozostaw cebulę do ostygnięcia, a następnie przechowuj je w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn