Cebula Au Gratin
Cebula Au Gratin może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szwajcarskiego sera, cebuli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Zapiekana Cebula Au Gratin, Zapiekana Cebula Au Gratin, oraz Zapiekanka ziemniaczana z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 8 calowy plac do pieczenia naczynia.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia. W średniej misce wymieszać bulion wołowy i mąkę, aż będzie gładka.
Wymieszać ze śmietaną i doprawić solą i pieprzem; zalać cebulą.
Na wierzch posypać serem szwajcarskim i parmezanem.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie złocisty, a sos bąbelkowy.