Cebula Anchois Galette

Cebula Anchois Galette
Cebula anchois Galette jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Anchois I Cebulą, Tartaletki Z Cebulą I Sardelą, oraz Tarta Z Cebulą, Anchois I Oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszaj mąkę, masło i sól w misce opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsuj w robocie kuchennym), aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z mniej więcej grudkami masła o wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Skropić 3 łyżki wody lodowej równomiernie na mieszaninie i delikatnie wymieszać widelcem (lub impulsem w procesorze), aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Wyciśnij małą garść: jeśli nie trzyma się razem, dodaj więcej wody z lodem, 1/2 łyżki na raz, mieszając (lub pulsując) do momentu włączenia, a następnie ponownie przetestuj. (Nie przepracować mieszaniny lub ciasto będzie trudne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Wymieszać na lekko posypaną mąką powierzchnię i podzielić na 4 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu, aby pomóc rozprowadzić tłuszcz. Zbierz ciasto razem z ciastem lub skrobakiem stołowym, jeśli go masz, i naciśnij w kulkę, a następnie spłaszcz na 5-calowym dysku. Chill, owinięte w folię, aż do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Cebulę ugotować na oleju i maśle w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złocisty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Anchois i czosnek drobno posiekać. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
SardeleSardele
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
3
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta w 13-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
Przenieść do pergaminu wyłożonej dużą blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozłóż mieszankę pomidorowo-anchois na cieście, pozostawiając 2-calową granicę wzdłuż krawędzi, a następnie ułóż cebulę na wierzchu. Zagnieść brzegi ciasta do wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
CebulaCebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
CiastoCiasto
6
Piec, aż ciasto będzie złote, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
8
Gotuje uwagi: ciasto można schłodzić do 3 dni. Cebulę można karmelizować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
CiastoCiasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn