Cebula Anchois Galette

Cebula Anchois Galette
Cebula anchois Galette jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś lodowatą wodę, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cebula Anchois Galette, Tarta Z Anchois I Cebulą, oraz Tartaletki Z Cebulą I Sardelą.

Instrukcje

1
Mieszaj mąkę, masło i sól w misce opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsuj w robocie kuchennym), aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z mniej więcej grudkami masła o wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Skropić 3 łyżki wody lodowej równomiernie na mieszaninie i delikatnie wymieszać widelcem (lub impulsem w procesorze), aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
3
Wyciśnij małą garść: jeśli nie trzyma się razem, dodaj więcej wody z lodem, 1/2 łyżki na raz, mieszając (lub pulsując) do momentu włączenia, a następnie ponownie przetestuj. (Nie przepracować mieszaniny lub ciasto będzie trudne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
4
Wymieszać na lekko posypaną mąką powierzchnię i podzielić na 4 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu, aby pomóc rozprowadzić tłuszcz. Zbierz ciasto razem z ciastem lub skrobakiem stołowym, jeśli go masz, i naciśnij w kulkę, a następnie spłaszcz na 5-calowym dysku. Chill, owinięte w folię, aż do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Cebulę ugotować na oleju i maśle w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złocisty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Anchois i czosnek drobno posiekać. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta w 13-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Przenieść do pergaminu wyłożonej dużą blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozłóż mieszankę pomidorowo-anchois na cieście, pozostawiając 2-calową granicę wzdłuż krawędzi, a następnie ułóż cebulę na wierzchu. Zagnieść brzegi ciasta do wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Piec, aż ciasto będzie złote, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Ciasto można schłodzić do 3 dni.Cebulę można karmelizować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn