Cebiche Anconero

Cebiche Anconero
Cebiche Anconero wymaga około 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 92 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką czosnek, sok z limonki, peruwiańską kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Cebiche Anconero, Cebiche Peruano, oraz Sałatka z Chayote i serc palmowych Cebiche.

Instrukcje

1
Dobrze wymieszać corvina, czosnek aji limo, sól i pieprz. Następnie dodaj sok z limonki, kolendrę i pieprz rocoto. Umieść tę kombinację na talerzu i udekoruj plastrami czerwonej cebuli. Towarzyszyć ze słodkimi ziemniakami, prażoną kukurydzą i peruwiańską białą kukurydzą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Biała KukurydzaBiała Kukurydza
KolendraKolendra
CorvinaCorvina
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KukurydzaKukurydza
2
Serwuj natychmiast!
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia97
Magazyn