Cały Seabass z koprem włoskim i skórką pomarańczową

Cały Seabass z koprem i skórką pomarańczową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $10.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 828 kalorii, 83g białka, oraz 43g tłuszczu. Mieszanka tymianku, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Kopru Włoskiego Ze Skórką Pomarańczową, Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem, oraz Sałatka z płatków morza, pomidorów Confit i kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skaluj i wypatrosz całe ryby. Nadziewamy goździkami czosnku i liśćmi kopru włoskiego, marynujemy oliwą z oliwek i świeżo startą skórką pomarańczową. Ryby obficie przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na grillu nad gorącym ogniskiem. Włącz ryby i grill na drugiej stronie.
Ryba pieczona w piecu opalanym drewnem lub piekarniku domowym nagrzanym do 400 stopni. Gotować przez 10 do 15 minut, aż po prostu gotowane przez.
Umieścić całą rybę na półmisku na łóżku z ogolonego kopru włoskiego z dodatkiem winegretu Clementine.
Dekoruj koprem i świeżymi warzywami.
Zmniejsz sok z Klementyny na małym ogniu, aż stanie się syropem. Super.
Połącz z octem, ziołami i szalotkami w małej misce do mieszania i powoli ubijaj oliwę do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.