Cały pieczony Lucjan czerwony z wędzoną papryką-ostry sos czosnkowy
Cały pieczony Lucjan czerwony z wędzoną papryką-ostry sos czosnkowy wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 10 porcji z 291 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga Lucjana, octu sherry, oliwy z oliwek i pietruszki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 88%. Krewetki pieczone czosnkowo z czerwoną papryką i wędzoną papryką, Cały czerwony Lucjan w ostrym sosie Syczuańskim, oraz Zupa z pieczonej czerwonej papryki, słodkich ziemniaków i wędzonej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Umieść zioła, pomarańcze i cytryny w jamie ryby.
Skrop rybę olejem i dopraw solą i pieprzem.
Umieść na brytfannie i piecz, aż się ugotuje, około 30 do 40 minut.
Przełóż rybę na półmisek i natychmiast polej całą rybę gorącym sosem czosnkowym.
Umieść olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i gotuj, aż czosnek będzie lekko złocistobrązowy.
Przenieś mieszaninę do średniej miski, dodaj ocet, paprykę i sól i zmiksuj blenderem zanurzeniowym, aż będzie gładka.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Red Snapper działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atrakcyjny blady rubinowy kolor. Z pięknymi aromatami czerwonych owoców, takich jak żurawina i truskawka, wraz z nutami róż i ziemistych minerałów. Okrągłe taniny i zwiększona mineralność, o pięknej strukturze i wykończeniu.