Cały Pasiasty Bas
Cały bas w paski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 335 kalorii, 41g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pasiasty bas, cytrynę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Cały Pasiasty Bas, Grillowany Bas W Paski, oraz Pikantny Bas W Paski.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Przyciąć płetwy od ryby, spłukać i osuszyć. Odstawić.
Natrzeć dno patelni z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Na środku patelni umieścić 1/2 natki pietruszki, koperku, cytryny i cebuli. Upewnij się, że kopiec aromatów jest wystarczająco wysoki, aby zapobiec dotykaniu dna patelni przez rybę. Przetrzyj rybę do środka i na zewnątrz 1 łyżką oleju. Przyprawić rybę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem i położyć na łóżku aromatów.
Drugą połowę aromatów umieścić na rybie i skropić pozostałą łyżką oliwy z oliwek. Przykryj patelnię szczelnie folią aluminiową i gotuj przez 30 do 35 minut lub aż ryba osiągnie temperaturę wewnętrzną 120 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed przeniesieniem całości na talerz wyłożony dodatkową świeżą pietruszką.