Cały Lucjan Z Grilla

Cały Lucjan Z Grilla
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany cały Snapper może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 59G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, sól, rozmaryn plus 1 łyżka rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Grillowany Cały Czerwony Lucjan, Grillowany Lucjan Kreolski, oraz Grillowane Czerwone Tacos Snapper.

Instrukcje

1
Zapal grill. Ryby opłucz, dokładnie osusz powierzchnie i ubytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wytnij płytkie nacięcia w krzyżowym wzorze, w odległości około 1 cala, z każdej strony obu ryb. Każdą rybę przyprawiamy 1/8 łyżeczki soli. Do każdej jamy włożyć gałązkę rozmarynu lub natrzeć 1/2 łyżeczki suszonego rozmarynu. Przetrzyj powierzchnię obu ryb za pomocą 2 łyżek oleju, czosnku, posiekanego świeżego lub pozostałego 1 łyżeczki suszonego rozmarynu, a pozostałe 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Posypać bułkę tartą po obu stronach każdej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Skropić obie strony pozostałą łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Umieść rybę w koszu do grilla lub na bardzo czystym stojaku do grilla. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 7 minut. Obróć i grilluj do złotego i po prostu gotowe, o 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Ostrożnie wyjąć rybę, aby się nie kleiła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Podawać rybę na talerzu. Wsadź nóż między ciało a kości i zdejmij filet. Odwróć rybę i powtórz. Powtórz z innymi rybami. Podaj cytrynowe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Pieczony cały Snapper: Kup jeden 3,5 funta snapper zamiast dwóch mniejszych. Przygotować rybę w ten sam sposób przez etap 1, używając jednej czwartej łyżeczki soli i obu gałązek lub jednej łyżeczki rozmarynu w jamie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
SnapperSnapper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Piekarnik rozgrzać do 450 zamiast rozpalać grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Umieść rybę na stojaku w patelni do pieczenia; gotować, aż tylko gotowe, o dwadzieścia minut. Nie trzeba obracać ryby podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
11
Rekomendacja wina: Snapper jest delikatną rybą i chociaż grillowanie dodaje mocniejszych smaków, najlepiej będzie z dość neutralną, ale chrupiącą bielą. Orvieto Classico zapewnia idealną równowagę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn