Cały Lucjan Z Grilla
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany cały Snapper może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 59G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, sól, rozmaryn plus 1 łyżka rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Grillowany Cały Czerwony Lucjan, Grillowany Lucjan Kreolski, oraz Grillowane Czerwone Tacos Snapper.
Instrukcje
Zapal grill. Ryby opłucz, dokładnie osusz powierzchnie i ubytki.
Wytnij płytkie nacięcia w krzyżowym wzorze, w odległości około 1 cala, z każdej strony obu ryb. Każdą rybę przyprawiamy 1/8 łyżeczki soli. Do każdej jamy włożyć gałązkę rozmarynu lub natrzeć 1/2 łyżeczki suszonego rozmarynu. Przetrzyj powierzchnię obu ryb za pomocą 2 łyżek oleju, czosnku, posiekanego świeżego lub pozostałego 1 łyżeczki suszonego rozmarynu, a pozostałe 3/4 łyżeczki soli.
Posypać bułkę tartą po obu stronach każdej ryby.
Skropić obie strony pozostałą łyżką oleju.
Umieść rybę w koszu do grilla lub na bardzo czystym stojaku do grilla. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 7 minut. Obróć i grilluj do złotego i po prostu gotowe, o 7 minut dłużej.
Ostrożnie wyjąć rybę, aby się nie kleiła.
Podawać rybę na talerzu. Wsadź nóż między ciało a kości i zdejmij filet. Odwróć rybę i powtórz. Powtórz z innymi rybami. Podaj cytrynowe kliny.
Pieczony cały Snapper: Kup jeden 3,5 funta snapper zamiast dwóch mniejszych. Przygotować rybę w ten sam sposób przez etap 1, używając jednej czwartej łyżeczki soli i obu gałązek lub jednej łyżeczki rozmarynu w jamie.
Piekarnik rozgrzać do 450 zamiast rozpalać grill.
Umieść rybę na stojaku w patelni do pieczenia; gotować, aż tylko gotowe, o dwadzieścia minut. Nie trzeba obracać ryby podczas gotowania.
Rekomendacja wina: Snapper jest delikatną rybą i chociaż grillowanie dodaje mocniejszych smaków, najlepiej będzie z dość neutralną, ale chrupiącą bielą. Orvieto Classico zapewnia idealną równowagę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.