Całodzienna Pieczona Wieprzowina, Pikantny Chutney Jabłkowy, Puree Cytrusowe Słodkie Ziemniaki, Smażony Chard

Całodzienna Pieczona Wieprzowina, Pikantny Chutney Jabłkowy, Puree Cytrusowe Słodkie Ziemniaki, Smażony Chard
Całodzienna pieczona wieprzowina, Pikantny Chutney jabłkowy, puree cytrusowe słodkie ziemniaki, smażony Chard jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1170 kalorii, 78g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka bursztynowego syropu klonowego, łopatka wieprzowa, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Całodzienna Pieczona Wieprzowina, Pikantny Chutney Jabłkowy, Puree Cytrusowe Słodkie Ziemniaki, Smażony Chard, Puree słodkie ziemniaki, Kotlet schabowy z sosem jabłkowym, smażone jabłka i cebula, oraz Pieczeń wieprzowa z puree ziemniaczanym i sosem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Od 6 godzin wieprzowiny, gotować drogę przez cały dzień z wolno gotowane, duszone, i gotowane pokarmy komfort.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ocena górnej pieczeń w wzór crosshatch około 3/4-cala od siebie. Natrzeć sól, pieprz, koper włoski i tymianek w skórę wieprzową i umieścić wieprzowinę na patelni. Pieczeń około 30 minut, lub aż chrupiące na wierzchu. Przykryj wieprzowinę szczelnie folią i zmniejsz piekarnik do 325 stopni F i piecz około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i ustawić na desce do krojenia. Łyżka off większość tłuszczu z kapieli i dodać cebulę, czosnek, marchew, seler, liście laurowe, sól, pieprz i wymieszać do połączenia. Ułożyć pieczeń na wierzchu warzyw i przykryć ponownie folią, Pieczenie przez 1 do 1 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Tymczasem zacznij od pikantnego chutney z jabłkami i przystawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w rondlu na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, chiles, i imbir na patelni i gotować do zmiękczenia, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
ImbirImbir
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj jabłka, ciemnobrązowy cukier, tymianek, syrop klonowy, ocet jabłkowy, sok z cytryny, trochę soli i gałkę muszkatołową. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 do 20 minut, aż utworzy się gęsty sos. Dostosuj przyprawę i przenieś do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop KlonowySyrop Klonowy
PrzyprawyPrzyprawy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SOSSOS
TymianekTymianek
SólSól
4
Słodkie ziemniaki: przykryć wodą w garnku na średnim ogniu, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka. Słodkie ziemniaki rozgnieść skórką pomarańczową, bulionem z kurczaka, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek extra-virgin w dużej patelni na średnim ogniu, doprawić solą, pieprz, i gałka muszkatołowa, i saute aż po prostu miękkie, o 5 protokół. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pieczeń wieprzową wyjąć na deskę do rzeźbienia i przykryć folią do pieczenia do namiotu. Ponownie odtłuścić tłuszcz, a następnie umieścić patelnię na średnim ogniu na płycie kuchennej. Patelnię odgazować bulionem i winem i mieszać przez kilka minut drewnianą łyżką, aby zeskrobać wszystkie kapanie. Odcedzić sos i wlać do miski lub sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
SOSSOS
SOSSOS
StadoStado
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SOS ŁódźSOS Łódź
PiecPiec
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Podawać wieprzowinę z pikantnym chutney jabłkowym, puree cytrusowe słodkie ziemniaki i smażony chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WieprzowinaWieprzowina

Składniki

5do 6 świeżych liści laurowychdo 6 świeżych liści laurowych2kilogramyłopatka wieprzowa z kościąłopatka wieprzowa z kością21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew w plasterkachmarchew w plasterkach2(mequite, hikora lub olcha)seler naciowy w plastrachseler naciowy w plastrach1łyżka czerwony ocet winnybardzo duży pęczek czerwonego chard, łodygi i rozdrobnionebardzo duży pęczek czerwonego chard, łodygi i rozdrobnione2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2Papryka Fresno chile, posiekana i drobno posiekanaPapryka Fresno chile, posiekana i drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2Batoniki toffi Heathbułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści1inchświeży imbir, tarty lub mielonyświeży imbir, tarty lub mielony12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek61 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejJabłka Braeburn lub Gala, obrane i posiekaneJabłka Braeburn lub Gala, obrane i posiekane1Głowaczosnek, goździki obrane i pokrojone w plasterkiczosnek, goździki obrane i pokrojone w plasterki1Sok z cytrynySok z cytryny4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciemny bursztynowy syrop klonowyciemny bursztynowy syrop klonowy4krewetki i żyłkiŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula posiekanacebula posiekana21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula pokrojona w plasterkicebula pokrojona w plasterki12 łyżeczki czosnku w proszkubiały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)biały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)4krewetki i żyłkiSól morska i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska i świeżo zmielony czarny pieprz4largessłodkie ziemniaki, obrane i pokrojone w plasterkisłodkie ziemniaki, obrane i pokrojone w plasterki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn