Całe dziecko Snapper i zielony sos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 252 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.68 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści bazylii, sól koszerna, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chrupiący Czerwony Lucjan z ziemniakami, cebulą, karczochami i zielonymi oliwkami z sosem Vierge, Czerwony Snapper Z Baby Bok Choy, oraz Grillowane smażone ziemniaki z zielonym sosem Harissa {Comfort Food} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Score snapper wykonując 4 (1-calowe) poprzeczne cięcia po każdej stronie skóry ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
3
W zagłębieniach równomiernie posypać 1/4 łyżeczki pieprzu i soli; w zagłębieniach równomiernie ułożyć plasterki cytryny. Owinąć rybę szczelnie w folię pokrytą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Umieść rybę na stojaku do grillowania; grilluj 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu za pomocą widelca, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Odstawić na 5 minut przed rozpakowaniem.
6
Natkę pietruszki i pozostałe składniki połączyć w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.