Cała Ryba Z Grilla
Grillowana cała ryba to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli i pieprzu, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ryba Z Grilla, Ryba Z Grilla Dijon, oraz Ryba z grilla i papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając bardzo ostrego noża, nanieś skórę po obu stronach ryby po przekątnej w odstępach 1 cala.
Miejsce w płytkiej dish.In w małej misce wymieszaj posiekany rozmaryn, posiekany tymianek i pastę czosnkową. Przetrzyj pastę ziołowo-czosnkową na zewnątrz i wewnątrz ryby. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać wermut i oliwę z oliwek na rybę, obrócić do płaszcza i odstawić na 30 minut.Przygotuj grill do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu.
Szczotką i olejem ruszt do grillowania oraz w razie potrzeby kosz do grillowania ryb.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę. Wypchaj wgłębienia ryb kilkoma plasterkami cytryny i gałązkami rozmarynu i tymianku.Ułóż rybę na grillu lub w koszu bezpośrednio na średnim ogniu. Grill, obracając raz, aż ładnie zwęglone i gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie. W ciągu ostatnich kilku minut grillowania, grill Pozostałe plastry cytryny na najgorętszej części ognia, obracając raz, aż lekko rumiane, 1 do 2 minut na stronę.
Przełożyć rybę na pojedyncze talerze lub półmisek, udekorować grillowanymi plasterkami cytryny i podawać od razu.
Służy od 6 do 8.Adaptacja Williamsa-Sonoma On The Grill, autorstwa Williego Coopera (Oxmoor House, 2009).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.