Cała ryba w sosie z drobnoziarnistych ziół

Cała ryba w sosie z drobnoziarnistych ziół
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj całej ryby w sosie z drobnoziarnistych ziół. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 50g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 6,14 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz świeżo popękany pieprz, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Fines Herbes Pesto Rub, Omlet z drobnymi ziołami, oraz Jaja Rozpieszczone Z Drobnymi Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć zioła i 3/4 szklanki oliwy z oliwek do malaksera i pozostawić na 5 minut, aż będzie energicznie zielony i prawie jednorodny. Połowę sosu odłożyć do małej miseczki przykrytej folią i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść 4 ryby w oprawionej tacy do pieczenia wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie ryby w jednej warstwie. Przetrzyj rybę, wewnątrz i na zewnątrz, pozostałą połową sosu ziołowego. Przykryć tacę folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Następnego dnia rozgrzej brojlery, z regałem piekarnika w drugiej pozycji w dół od góry (nie tylko pod brojlerem, ale nieco dalej w dół). Doprawić rybę obficie, wewnątrz i na zewnątrz, solą i pieprzem. Lekko skrop pomidory na gałęziach oliwą z oliwek i solą. Ułóż pomidory wokół ryby. Piecz przez 10 do 11 minut, wyciągnij rybę i ostrożnie obróć je łopatką rybną. Dusić przez kolejne 10 do 11 minut, a następnie podawać z pozostałym sosem ziołowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn