Cayenne Limonka łosoś i cytryna biszkopt jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, skrobię kukurydzianą, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś deski cedrowej z masłem limonkowym Cayenne, Biszkopt Z Jasnego Limonka, oraz Biszkopt cytrynowy II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.Łososia opłucz, osusz i połóż na talerzu.Każdy filet natrzeć oliwą z oliwek.Wycisnąć sok z jednej pół limonki na każdy filet. (Możesz użyć mniej, jeśli Twoje pliki są znacznie mniejsze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Filety posypać solą morską i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3
Na każdym filecie ułożyć kawałki limonki.Grilluj grubszego łososia przez około 10 minut, obracając raz. (Na tej stronie, " filety z łososia i steki potrzebują 4 do 6 minut czasu grillowania na cal grubości2 do 3 minut na stronę. Jeśli filety są ponad jeden cal grubości, dać im pięć minut na stronie na bezpośrednim ogniu, a następnie przenieść je do chłodnej części grilla, aby zakończyć gotowanie. Kiedy mięso łososia płatkuje się widelcem, jest gotowe.") Oddziela sześć jaj. Ubić sześć żółtek z jednym całym jajkiem, aż się spieni.Stopniowo dodawać cukier, sok z cytryny i skórkę cytryny i dokładnie ubijać, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Stopniowo dodawać skrobię kukurydzianą, stale mieszając, aby upewnić się, że wszystko jest wymieszane.Białka ubić z solą, aż będą sztywne, ale nie suche (Steve zauważa, że jeśli masz wolnostojący mikser, można mieć białka bicie podczas mieszania mieszaniny żółtka, jako oszczędność czasu).Delikatnie złóż mieszaninę białek, ale dokładnie do mieszaniny żółtka. (Składanie nie jest moją mocną stroną, ale udało mi się. LOL)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
(Keebler)
Odmiany Grzybów
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do natłuszczonej 10-ince tube pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec w temperaturze 350 stopni przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu.Odwrócić patelnię i dokładnie ostudzić przed wyjęciem ciasta.Przygotuj glazurę, mieszając składniki w małej misce.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.