Cawl (Tradycyjny Walijski Rosół)

Cawl (Tradycyjny Walijski Rosół)
Cawl (tradycyjny walijski rosół) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 115 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pietruszkę, wodę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj A la Welsh cawl (gotowana zupa z jagnięciny i warzyw), Welsh Rarebit I, oraz Walijskie Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Włożyć goleń wołowy i dusić 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
3
Niech ostygnie na noc. Wyjąć mięso, odciąć chrząstkę i pokroić mięso na średniej wielkości kawałki; odstawić na bok. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni materiału lub przecedzić przez drobne sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Odstawić zapas do ogrzania i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Dodać cebulę, marchew i brukiew. Doprawić solą i pieprzem. Dusić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać ziemniaki i dusić do miękkości, 15 do 20 protokół. Wymieszaj pory, kapustę, pietruszkę i zarezerwowane mięso. Dusić 10 minut, lub aż kapusta będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia81
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn