Caw Caw Creek Pork Belly

Caw Caw Creek Pork Belly
Caw Caw Creek wieprzowy brzuch może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 1226 kalorii, 24g białka, oraz 108 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju canolan, pieprz, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Brzuszek wieprzowy z grilla.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 2 składniki w holenderskim piekarniku; dodaj 2 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty lub aż sól i cukier zostaną rozpuszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj 1 szklankę wody i wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali; przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dodać brzuch wieprzowy, tłustą stronę do góry; przykryć i schłodzić 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
4
Usunąć wieprzowinę z mieszaniny słonej wody; wyrzucić mieszaninę słonej wody i opłukać wieprzowinę pod zimną wodą. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Posypać 1 łyżeczką. sól kuchenna i 1/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Gotować wieprzowinę na gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Zdjąć z ognia i przykryć.
9
Piec w 275 przez 6 godzin lub do przetargu widłowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić (około 45 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Umieść papier pergaminowy nad wieprzowiną; top z dużą ciężką patelnią, i naciśnij na wieprzowinę. Chill 12 godzin (z patelnią na górze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
12
Pokroić wieprzowinę w plastry 1/2 cala. Gotować wieprzowinę w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
13
Służyć nad Herbed Farro z
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
14
Smażone Kurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
15
Klucz Do Spiżarni. Brzuch wieprzowy: ten nowy faworyt szefa kuchni nie ma nic wspólnego z przewodem pokarmowym-to nieutwardzony bekon. Zamów u rzeźnika lub cawcawcreek.com. Farro: pysznie żujące całe ziarno, które jest bogate w białko i ma odważny, orzechowy smak; świetna alternatywa dla każdego, kto kocha jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
JęczmieńJęczmień
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
FarroFarro
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn