Caw Caw Creek Pork Belly

Caw Caw Creek wieprzowy brzuch może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 1226 kalorii, 24g białka, oraz 108 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju canolan, pieprz, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Brzuszek wieprzowy z grilla.
Instrukcje
Połącz pierwsze 2 składniki w holenderskim piekarniku; dodaj 2 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty lub aż sól i cukier zostaną rozpuszczone.
Dodaj 1 szklankę wody i wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali; przykryć i schłodzić 30 minut.
Dodać brzuch wieprzowy, tłustą stronę do góry; przykryć i schłodzić 24 godziny.
Usunąć wieprzowinę z mieszaniny słonej wody; wyrzucić mieszaninę słonej wody i opłukać wieprzowinę pod zimną wodą. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Posypać 1 łyżeczką. sól kuchenna i 1/4 łyżeczki. pepper.
Gotować wieprzowinę na gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z ognia i przykryć.
Piec w 275 przez 6 godzin lub do przetargu widłowego.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić (około 45 minut).
Umieść papier pergaminowy nad wieprzowiną; top z dużą ciężką patelnią, i naciśnij na wieprzowinę. Chill 12 godzin (z patelnią na górze).
Pokroić wieprzowinę w plastry 1/2 cala. Gotować wieprzowinę w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub do chrupkości.
Służyć nad Herbed Farro z
Klucz Do Spiżarni. Brzuch wieprzowy: ten nowy faworyt szefa kuchni nie ma nic wspólnego z przewodem pokarmowym-to nieutwardzony bekon. Zamów u rzeźnika lub cawcawcreek.com. Farro: pysznie żujące całe ziarno, które jest bogate w białko i ma odważny, orzechowy smak; świetna alternatywa dla każdego, kto kocha jęczmień.