Caviar D ' Aubergine (pasta z bakłażana)
Caviar d ' Aubergine (pasta z bakłażana) jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Ta przyprawa ma 243 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, tahini, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Bakłażana/Kawioru, Pasta z bakłażana mamy (bakłażan) , oraz Pieczony Bakłażan (Bakłażan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój bakłażany na pół i grilluj lub piecz na dużym ogniu 10 minut z każdej strony lub do miękkości i zwęglenia Na zewnątrz, ale nie spalone.
Bakłażan Scoop ze skóry, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć i połączyć z pozostałymi składnikami.
Podawać z marokańskim flatbread lub klinami pita.