Caveman Pops (aka pieczone nogi indyka)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Caveman Pops (aka pieczone nogi z indyka). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 1151 kalorii, 133g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liść laurowy, wodę, pocierać i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone W Ziołach Udka Indyka, Indyk na dwa sposoby (Pieczona pierś i nogi Confit), oraz Łatwe Pieczone W Piecu Grillowane Nogi Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku połączyć wodę z solą, cukrem, brązowym cukrem, 2 łyżkami mieszanki przypraw i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wlać do dużego pojemnika lub miski wypełnionej lodem. Gdy mieszanina jest zimna, zanurzyć indyka w solance. Przykryć pojemnik i solankę w lodówce przez 4 do 6 godzin, więcej, jeśli masz czas. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Wymieszać suche składniki rub.
Nogi indyka wyjąć z solanki i opłukać pod zimną wodą. Wytrzyj je do sucha. Wytrzyj suchą skórę na nogach indyka, dostając się pod skórę, gdy możesz. Piec na blasze do pieczenia w piekarniku przez 20 minut, następnie zmniejszyć ogień do 300 i piec przez kolejne 15 minut, lub aż indyk jest gotowane przez. (Aktualizacja: większe nogi będą wymagały dłuższego czasu gotowania.)
Wyjmij je z piekarnika i owinąć dolną część nóg folią aluminiową do serwowania. Kop!