Cavatappi z kapustą i fasolą Fava
Cavatappi z kapustą i fasolą Fava może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis ma 6 porcji i kosztuje 1,32 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka, 9g tłuszczu. i w sumie 394 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i kup ząbki czosnku, fasolę, paprykę i inne rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest przedstawiony Wam według moich przepisów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis przynosi spektakularny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Fasolka Fava z pesto i Cavatappi, Makaron Cavatappi z indykiem włoska kiełbasa, pieczarki, pomidory i jarmuż, oraz Cavatappi z Arugulanem i fasolą Cannellini dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim i dużym ogniu.
Dodaj czosnek, smaż przez 1 minutę.
Dodaj bulion, sól i pieprz; gotować 2 minuty. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Dodaj jarmuż, Cavatappi i fasolę; gotuj 2 minuty lub do momentu podgrzania. Łyżkę łyżką do płytkich misek; na wierzchu ułóż ser.