Cavatappi Niçoise
Cavatappi Niçoise jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 21g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Mieszanka soli, tuńczyk stałe, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cavatappi i Chard, Południowo-Zachodnia Cavatappi, oraz Cavatappi Pomodoro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej wodzie 3 minuty; wyjąć łyżką szczelinową. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Fasolę umieścić w dużej misce. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Tuńczyka odcedzić przez sito nad miską, rezerwując olej. Tuńczyk płatkowy widelcem.
Dodaj tuńczyka i następne 4 składniki (przez kapary) do miski; wrzucić.
Połącz zarezerwowaną oliwę, oliwę z oliwek i pozostałe składniki w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę oleju na mieszaninę makaronu; wrzucić do herbu.